Trasig trampdyna

Just nu är lille stackars snuttisen på Blå Stjärnan och får sin tass sydd. Ninja och Andreas var ute på promenad igår kväll så plötsligt hörde Andreas hur hon sprang på en krossad glasflaska i det höga gräset.
Självklart så lyckas hon just pricka den och trampa på den vassa kanten och skar upp trampdynan. Blev raka vägen hem så när jag öppnar dörren ser jag en blodig Ninja i Andreas famn. INGEN rolig syn. Direkt in i duschen för att spola bort blodet och kolla om det fanns glas kvar i tassen men det fanns det inte tur som var. Vi lindade in tassen i en strumpa så länge innan Jenny kunde komma och linda det ordentligt. Men eftersom det var ett ganska ordentligt sår fick hon ändå åka in till Blå Stjärnan idag och sy. Förhoppningsvis läker det fortare nu då. Men lille snutten kommer inte att få röra sig mycket nu. Kommer inte vara lätt att ha en valp liggandes här hemma som inte får röra på sig. Jösses hon kommer bli ett monster! Så nu blir träningen lidande ett bra tag. Hoppas bara på att hon blir bra till lägret.

Många har kommenterat att hon har blivit så stor nu sista tiden.
Tänker inte så mycket på det själv eftersom man ser henne varje dag.
Men så är det nog...



Eller?? ;)

Bye


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jaaa, lilla snuttan... Chili upp i dagen med tanke på alla galenskap hon hittar på. Skadar sig hit och dit, men över lag kärnfrisk enligt veterinären som igår fick den stora äran att lappa ihop erat lilla kräk =)



Det blir i alla fall mycket träning för henne på djursjukhuset bland folk i konstiga kläder, hala golv och tokiga katter i burar. Haha.. ni skulle sett henne igår på behandlingsbordet! Det satt en galen katt i en bur på golvet som strax skulle gå hem, och ibland fick den tokryck i buren och Ninja tyckte den var RÄTT så läskig faktiskt =) Hehe gulligt. Den katten var faktiskt lite läskig =P

2010-08-25 @ 08:10:24
URL: http://bambam.webblogg.se/
Postat av: Anki,Siri,Vilda

Stackars Ninja. Se nu bara till att ni kommer på lägret. Linda in henne i bomull tills dess. Buddy skar upp nosen på en trasig flaska igår. Jäkla människor som inte kan låta bli att slänga farliga saker i naturen. Kram Anki

2010-08-25 @ 16:43:21
URL: http://www.arelidsaussie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0