Miljöträning & Rallylydnad

I fredags begav jag och Ninja oss upp till Alingsås. Hade lite ärenden att fixa på eftermiddagen men vi åkte upp lite tidigare och hälsade på Eva, Lucas och Spiken. Ninja och halvbrorsan Lucas fick leka ett bra tag och sprang runt som dårar. Jag som trodde Ninja var ganska stor nu... När hon stod brevid Lucas såg hon fortfarande ut som en liten valp. Fredag kväll =trött hund.

I lördags gick vi upp tidigt jag, Ninja och Andreas. Vi åkte ner till Kungälv och kollade på Jenny och Chili som skulle tävla DM i agility. Riktigt bra träning för Ninja att vara med där och sitta på läktaren och lära sig slappna av fast än de va fullt med tokiga skällande hundar runt omring. Blev även speaker träning något hon tyckt vart lite läskigt i sommras. Men nu va det inga problem längre. Tog inte lång tid före hon bara la sig och kollade på allt. Kändes bra att hon slappnar av så lätt och bara accepterar allt.

I söndags åkte vi till Göteborg en sväng och skulle bla leta nytt halsband och koppel till Ninja och vinterskor till Andreas. Hittade ett jättefint halsband till Ninja. Inget hon får ha på sig när vi är ute i skogen =)
 
Hon fick även en ordentlig påfyllning på hundgodiset och ett ben och en ny träningsleksak. Träningsleksaken valde hon ut helt själv =)
Sedan åkte vi till Nordstan en snabbis för att hitta skor till Andreas. Ninja fick följa med in för ännu mera miljöträning. Gick runt och bara viftade på svansen för fullt. Va ju massa roligt folk där ju! När Andreas va inne i affären stog jag utanför med henne och hon bara la sig lugnt och kollade runt lite. Hur bra som helst! Det är andra gången nu hon har fått gå med oss en kort stund där inne. 

Får alltid höra kommentarer när vi är ute att hon är så himla fin och har sån fin färg mm. Både på tävlingen och i Nordstan kom det kommentarer om henne. Så kul att höra men vi tycker ju med att våran snuttis e finast såklart!


Snuttisen! 

Ikväll ska vi prova på rallylydnad. Fått hoppa på en kurs nu. Bara 4 gånger kvar men känns kul att få lära sig något nytt. Tror bara att det är vuxna hundar med men det kan nog ändå vara kul för henne. Sedan kanske hon inte orkar lika mycket som de andra hundarna eftersom hon är så ung men vi får se hur mycket hon orkar. Kan nog vara en rolig och nyttig grej i alla fall. Skriver mer om hur det gick i morgon. 

Bye
 

Kommentarer
Postat av: Anki,Siri,Vilda

Jisses vad stor hon ser ut. En riktig fining. Klart att en sån fin hund måste ha ett sådant fint halsband. Kram Anki

2010-10-05 @ 19:47:37
URL: http://www.arelidsaussie.se
Postat av: jenny ´n the hot dogs

Mycket bra jobbat ;-) Ni är SÅÅÅ duktiga på träningen. Jag tror ni kommer briljera på tävlingsplan om ett tag framöver...

2010-10-05 @ 21:23:27
URL: http://bambam.webblogg.se/
Postat av: Anonym

2010-10-05 @ 23:28:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0