Skogspromenad med spårning

Helg och UNDERBART väder. Eller absolut inte. Alltid likadant. Kände sig lagom motiverad till allt, men så står hon alltid där och bara stirrar på en med en leksak i munnen och med en viftande svans. Underbara Ninja så klart! Genast känner man sig motiverad till att göra det mesta den dagen. Att leva som hund måste vara det roligaste som finns, alltid vara så glad och positiv till allt. För att göra hennes dag ännu roligare så kom jag på att varför inte en skogspromenad? Skogen är ju också det roligaste som finns enligt Ninja, även fast det regnar. Ninja frågade även om hon fick ta med sig bästisen Chili och det var ju klart! Bara matte Jenny också ville och det va inget hon sa nej till. Så när Andreas vaknat och Jenny och Chili va redo så gav vi oss ut. Vi gick en sväng stannade och plockade lite svamp en stund medans hundarna rejsade omkring som vanligt. Sedan va det dax för fika. Andreas som skulle stå för kaffet tänkte inte riktigt på att det kunde vara smart att ta med sig något att dricka kaffet ur också =) Så det va bara att plocka upp hundarnas vattenskålar. Finns alltid lösningar till allt! Efter fikat blev det dax att lägga spår. Efter att ha gått vilse tillräckligt i mitt liv nu så har det automatiskt blivit Andreas grej. Är ju liksom en fördel om man kommer tillbaka efter man lagt spåret också. Andreas gick åt ett håll och Jenny åt ett annat och kvar stod jag med 2st pipande hundar som kollade och drog efter sina ägare. Ninja har inte spårat alls många gånger nu men hon försod precis va det va hon skulle göra och ville bara iväg! Gick jätte bra för båda och hundarna va nöjda och glada när de kom tillbaka. Vi gick en bit till och la ett spår till. Denna gången la Andreas ett lite längre till Ninja eftersom hon verkligen förstår vad det går ut på nu. Gick riktigt bra det med! Jätte kul!
När vi kom hem igen va det bara att duscha hundarna som va sådär lagom rena. Speciellt Ninja som älskar att hoppa I alla vattenpölar.

Sedan va de bara att åka hem, duscha och åka vidare till Billdal och hälsa på Sophie och Björn i deras nya lägenhet. Förväntade mig ett stort område typ som mitt i en stad ungeför men så va det inte. De bodde nästan som på landet i en ombyggd lada. Väldigt mysigt. Hade en väldigt trevlig kväll där med middag och mycket prat.

Nä dax att gå ut och gå med snuttisen =)

Bye


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0