My Dog 2011

Blev en lång men väldigt rolig dag på mässan idag. Kom fram till mässan vid halv 9 och satte oss och åt frukost alla 3. Klockan 9 satte tävlingarna igång och vi startade som nr 16. Först när vi kom dit va hon väldigt fundersam och lite försiktig men ganska så snart kom Tytti (Ninjas pappas matte), Anki, Kerstin och Leif och alla andra roliga personer och genast blev mässan ett väldigt roligt ställe att vara på tyckte Ninja. Ganska snart var det våran tur i juniorklassen. Ninja var nog garanterat yngst i den klassen eftersom hon fyllde 9 månader för bara två dagar sedan och eftersom vi inte är några utställnings människor så förväntade vi oss ingenting. Va bara ute efter miljöträningen och kände att det kunde vara kul att få en riktig kritik om henne. Hoppades bara på att Ninja skulle sköta sig framför domaren med tandvisning mm. Mestadels bara vi som tränat det med henne och det är bra att veta att det inte är något problem inför om man nu skulle starta i någon lydnadstävling någon gång.
Men det hela gick bra! Ninja skötte sig bra och det blev ett 1:a pris och sedan kom hon 2:a i konkurrensen. Båda gångerna domaren gick fram till henne klappade hon om henne och sa -Vilken söt hund du va. =) Duktiga och sötaste skrothunden (brås väl på sina föräldrar ;) )! Våran andra utställningstävling och en internationell tävling dessutom.
Jag kände mig helt väck denna gången med (som på västkustvalpen). Vart ska jag ställa mig? Vilket håll ska jag springa åt? Hur gör jag?? När är det min tur? Tytti instruerade mig lite innan sen gick det ganska bra bland allt utställningsfolk i kavajer.
Ninjas kritik:


Mkt feminin typ, feminint uttryck, tillräckligt vinklad fram o bak. En aning lång i länden. Kunde haft lite mer benstomme. Behöver tid att utvecklas till lite kraftigare. Mkt behagligt temperament.

Lite bilder från ringen (blev inte bra, tagna med mobil)





Efter utställningen gav vi oss av till agilitybanan där bästisen Chili snart skulle starta. Blev en bra dag för dom med efter en 4:e plats i hopp och när vi gick sedan låg de 2:a i agilityn.
Mellan loppen gick vi omkring en liten stund på mässan med vovvarna och satt och kollade på de andra tävlande. Ninja va lugn och glad hela tiden. La sig oftast när vi satt ner och gick omkring glatt när vi gick.


Micke, Ninja och Andreas kollar på agilityn

- Vilken fin hund, va är det för någon ras?
- En Australian shepherd
- Riktigt fin.
Något vi fick höra och svara på ungefär 380 gr idag!
Såååå ovanliga är de väl inte?

Vart en lång dag för Ninja så hon borde vara riktigt trött. Men hon började ändå leka med sina leksaker när vi kom hem och låg sedan och sov en liten stund och nu la hon sig precis och började tugga på sitt ben. Så tröttare har hon vart. Hon har bra med energi den lilla vovven. Sover nog gott sen ändå =)
Foglossningarna då? Jodå de kändes men de va mycket bättre än igår. Gav resultat att sitta inne en hel dag med en TENS apparat å vila. Startade dagen med alvedon med så det gick. Trodde jag aldrig igår. Va inte lika ansträngande att gå där inne i sommarskor på platt mark som ute i snön med stora kängor. Happy!

Det va allt från oss idag!




Bye

Kommentarer
Postat av: Tytti

Grattis än en gång till det fina resultatet och kanonkritiken. Det var trevligt att träffa er alla och få massor av goa pussar av Ninja.



Hoppas nu du inte får allt för ont av springandet.



Kram //Tytti och Tarrak

2011-01-07 @ 21:43:16
URL: http://leotroll.blogspot.com/
Postat av: Annelie

Grattis till finfin kritik och fin placering!

2011-01-07 @ 22:33:51
URL: http://www.mrcollin.com
Postat av: "hundfarmor"

Ni va såå duktiga i ringen :-)

Ninja e söt men jag tror nog bebisen blir sötare

(vad annars med så fina föräldrar!)

Kraam

2011-01-07 @ 23:10:18
Postat av: Anki,Siri,Vilda

Grattis. Toppenkritik. Gillar verkligen det där med "mycket behagligt temperament". Visst förstår jag att alla frågar vad det är för en söt hund.

2011-01-08 @ 11:22:04
URL: http://www.arelidsaussie.se
Postat av: jenny ´n the hot dogs

Haha! Bilden säger mer än... tja, ett tag är det väl roligt att kolla på agility tycker Mikael, men sedan tröttnar man =) Mycket folk och fart och fläkt, kan det bli roligare på tävlingar?! Riktigt bra helg hade vi, Ninja och Chili.

Kram kram

2011-01-10 @ 22:41:50
URL: http://bambam.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0