Hemma igen

Ja då va vi hemma igen. Riktigt trötta hela bunten. Jag och Andreas sitter här å stirrar och Ninja ligger å drömmer på mattan. Kul hade vi och garanterat Ninja med. Hon har terroriserat Chili och Arro nu i några dagar. De lär vara glada över att slippa henne ett tag nu ;) Chili kan inte tyckt att Ninja va för jobbig eftersom hon ville ligga under våran säng inne i rummet med Ninja hela tiden.

Vi åkte upp i torsdags. Resan upp gick jätte bra. Vi trodde Ninja skulle tycka det var lite jobbigt att åka så långt men hon låg bara och sov hela vägen upp. När hon kom upp blev hon överlycklig över att få träffa Chili och Arro och passade på att springa av sig och leka en stund med Chili. Senare på kvällen satt vi nere i sjöboden och åt räkor. Mysigt.
På fredagen gick jag och Andreas en prommenad med hundarna och sen bestod dagen mest av solning och mat för våran del och bus för Ninjas. Lördagen va ungefär desamma. Idag gick jag, Andreas, Jenny, Micke, Ninja, Chili och Arro en prommenad en bra bit bort på klipporna. Sen va det dax för hemgång.
På kvällarna grillades det oftast och spelades lite med. På dagarna blev det en hel del "raster" mellan "aktiviteterna" för vissa =) Inga namn nämnda =) Vi har även haft krabbfisketävling som jag och Andreas vann och gjort hundar och andra djur av ballonger. Mycket roligt.

Ninja har vart jätte duktig i den nya miljön med massa nytt folk som hon vågade sig fram till och busade/gosade  med. Hon har även träffat en hel del hundar eftersom det va 6 hundar på 3 hus. Ganska många på samma ställe. Hon trivdes där väldigt bra. Det blir nog ett favvo ställe =) 

 
Bild från Jenny på busan en dag när hon och Andreas badade med hundarna i Uspen


Ninja leker katt?? Bild från Jenny

Inte allt för roligt att gå till jobbet nu nästa vecka efter att man vart ledig men det blir bara 1 veckas jobb sen blir det semester i 4 veckor =D Lyckliga Andreas började sin semester i torsdags. Så nu har han semester i 5 veckor!

Bye


Ninja makeover & Midsommar

Igår fick Ninja en riktig makeover =) Det blev kloklippning, dusch, borstning och vaccinering. Hon finner sig verkligen i allt så inget blev något problem. Efter duschningen kom hon utspringandes som ett galet monster. Hon blir alltid lika galen av att bli blöt. Jätte kul att se på. När jag klippte klorna så låg hon bara där på rygg och stirrade på mig och undrade när jag skulle bli klar. Första gångerna vi skulle borsta henne ville hon döda borsten men igår satt hon bara där på bänken utanför och njöt medans jag borstade. Senare på kvällen kom Jenny hem från jobbet och hade med hennes vaccin. Hur bra som helst när man inte behöver åka långt för att vaccinera henne, och det är nog även roligare för Ninja att få göra det i hemma miljö. Inte lika stressande kan jag tänka mig. Å de blev det inte heller för Ninja märkte absolut ingenting av när Jenny gav henne sprutan =) Lille matvarket hade fullt upp med att äta upp maten Jenny lagt ut över golvet för att avleda henne. Vips så va sprutan tagen och Ninja överlycklig över att äntligen ha fått smaka lite på Chili och Arros mat. Duttig hund! Å duktig å snäll Jenny som gjorde de så bra =D Tack!
Så nu har vi gjort det nödvändiga för ett litet tag framöver. Avmaskningen blev också gjord för ett tag sedan.

I morgon är det midsommar. Även i år ska det firas på Fykan (Andreas familjs sommarställe precis vid Smögen). Ska bli kul. I hela 4 dagar ska Ninja få busa med Arro och Chili. De lär aldrig ha tråkigt så som dom brukar flyga omkring och busa med varandra. Iaf Chili och Ninja. Se va Ninja tycker om stora havet.

Dax för mig att hoppa i duschen. Sedan måste jag packa. Ninjas väska är redan packad. Vi åker så fort Andreas lyckas komma från jobbet idag. Sedan kommer vi hem igen på söndag.

Förresten fick jag en bekräftelse nyss att vi kommit med på Aussie lägret. Så då kommer vi träffa er som ska dit!

Trevlig Midsommar!
Bye


Äntligen här!

Nu är hon äntligen här. Lille söte Ninja. De första två dagarna vaknade hon vid 4 på natten och ville ut, varje gång vi åkte bil spydde hon med. Men nu sover hon från 22-23 på kvällen och vaknar när vi går upp efter 7. Riktigt skönt. När vi åker bilen nu ligger hon och sover. Kan nog inte bli mycket bättre. Hon har redan hunnit vara med om en del. I lördags gick vi en sväng på Potatisfestivalen med Jenny, Micke, Chili och Arro. Det gick jätte bra. Hon bara gick och kollade på allt folk som gick förbi. Vi har även gått lite i skogen, det tyckte hon va kul. Hon har vart och "badat" i Uspen både med Andreas och Jenny och med mig igår. Vågar inte doppa hela sig själv än men hon går i med benen utan att man ropar ut henne. Badandet får komma när det kommer =)


Ninja våga sig ut i vattnet

I lördags gick vi och hälsade på syster Penny Lane som bor nära Andreas föräldrar. De fick leka en stund, båda två såg ut att ha riktigt roligt. Alltid kul att se när dom små valpisarna leker. Men det går ganska vilt till.

Dagarna består bland annat av sömn, prommenad, bus, och mat. Hon kan även sitt och ligg nu. Vi har börjat träna loss med. Nästa steg blir nog sitt kvar. Här kan ni se Ninja leka http://www.youtube.com/watch?v=9xtJDuSVHBQ

Ninja har även lekt en del med sin kompis och idol Chili.


Bild från Jenny

Inte mer att skriva nu för denna gången, eller mer att skriva om finns det garanterat men inte som jag kommer på just nu.

Bye


Regn, regn & regn

Man blir ju inte direkt jätte inspirerad av att vara ute i detta vädret. Ägnat mestadels av veckan till att fixa i lägenheten. Städat ordentligt. En del mattor och liknande har bytts ut. I alla fall ett tag framöver. För snaaaaaart så kommer hon! Igår blev jag även fast anställd på jobbet. Såå skönt. Slipper man tänka på det mer.
Nää inte så mycket mer att skriva för denna gången.
Får bli lite bilder som vanligt =)


Bus Ninja


Söt!

Bye


En trevlig helg

Snart är det måndag igen. Men denna gången gör det faktiskt inget om tiden går lite fort =) Ett litet tag till bara.. Tillbringat lördagen i Tibro hos min farmor. Mamma, pappa, brorsan och Andreas var också med. Satt ute och njöt i solen hela dagen, pratade och åt gott. Inte illa det.

Idag har jag och andreas vart ute med båten och solat och grillat.  Nu ikväll var det bilarnas tur att bli omhändertagna, passade på att stor städa bilarna och satte även i min hundbur som Andreas fixat lite med så den skulle passa i min bil. Det var inte världens lättaste att hitta en hundbur till min bil. Trodde inte jag skulle hitta någon först men det var inte omöjligt.

Idag har även jag och Andreas 2 års dag =DDax att sova.
Bye


Nu är allt klart!

Sådär! Nu har vi allt man kan behöva till en hund tror jag, och lite till ;) Idag åkte vi till Jordnära i Alingsås och hämtade det sista som är våran lilla gräsmatta vi beställt. Den ligger nu på balkongen och ska fungera som en nödlösning tex på natten när man kanske inte hinner ner och ut med Niñja. Eftersom vi bor på tredje våningen kom Jenny på denna smarta ide som kan göra det lättare för oss att få henne rumsren. Men själklart kommer vi mestadels försöka hinna ner med henne. Dax å kolla på hus snart kanske?Bild på lilla gräsmattan =)


I måndags så kom Jenny och Chili hit och hjälpte mig att bli medlem i allt jag måste bli medlem i som tex aussie klubben och brukshundklubben mm och sen gick vi 1 mil till Gråbo och hämtade Jennys bil. I tisdags kom pappa och hämtade min bil som skulle in på service i onsdags. Ingen rolig historia eftersom ACn gick sönder för 2 år sen, aldrig velat laga den innan nu eftersom det går på 7500 men nu blir det ju ett måste eftersom hunden lär dö av värmeslag i bilen annars eftersom jag själv redan gör det när jag ska ut och åka i den när det är fint väder. Men ingen AC reparation blev det denna gången utan bara service. Andreas håller på och kollat upp om det finns något billigare allternativ. Hoppas!!! I onsdags passade jag även på att laga mat till mamma, pappa och brorsan som kom hit. Ombytta roller, alltid tvärt om annars =) Efter det gick jag och mamma en sväng i Floda i det fina vädret.

Kort på Niñja från när vi va och hälsade på vid 3 veckors ålder. Inte sååå långt kvar nu tills vi hämtar henne!

Nä, nu ska jag in i duschen och sen gå upp till Andreas föräldrar där vi ska grilla ikväll vi 4 + Jenny och Micke. 

Hörs!
Bye  


RSS 2.0