Första blogginlägget

Äntligen så har vi skaffat oss en blogg och så sitter man nu och skriver på det första inlägget. Jag och Andreas var och hälsade på Anki och alla 11 hundarna igår för fjärde gången nu. Går inte att hålla sig där ifrån, och särskilt inte nu när valparna är här =D De är bara för söta. Blev så glada när vi fick reda på att en utav dem skulle bli våran. Så nu är det inte långt kvar. I morgon är de redan 8 veckor. Tiden har gått väldigt fort även fast man har längtat så. Snart kommer våran underbara lilla Nevada. Eller Niñja som vi kommer att kalla henne.Ett kort på Andreas å Niñja från igår när vi va och hälsade på.


Vart en del och tänka på nu innan. Så vi har allting innan vi hämtar henne. Passat på att åka till Ullared förra helgen och köpt en MASSA saker tex, leksaker ( i mängder), matskål, koppel, filtar, hundsängar med MYCKET mera. Lånat lite valpgrejer av Jenny med. Kom ju även på att jag hade mina gamla fodertunnor kvar hos Eva som jag haft till hästen för några år sen, passade på att hämta dom eftersom den ena passar prefekt till att ha hundmaten i. Åkte även förbi Jordnära igår efter vi vart hos Anki och köpte det sista som kompostgaller och efter det apoteket och köpte fästinghalsband. Så nu har ni nog allt man kan behöva och lite till =) Hittade världens sötaste Mitt första år, och hundåren som kommer sen bok på internet. Va bara tvungen att köpa den. Ur gullig. Måste vara rolig att kolla i om några år, så den ska jag verkligen försöka komma ihåg att använda.


Jag och Niñja hos Anki


Förutom allt med hunden så hälsade vi på hos mamma och pappa igår. Åt middag och firade morsdag i förskott. Sedan var det Lerumsdagarna på kvällen. Va trevligt, Alex å Mike kom förbi med och vi träffade en hel del folk där.
Idag har Andreas farmor bjudit på restaurang i Önnered. Mycket trevligt och mycket gott smakade det. Nu återstår bara kvällen som blir väldigt lugn hoppas jag.Va bara tvungen att lägga upp detta kort på Niñjas bror som ett bevis på vilka priajor de kan va nu ( som Anki skrivit i sin blogg). Kändes en del när de klättrade upp på en allihopa på en gång å började gnaga =)

Nu får det räcka för denna gången.

Ha de bra så länge!

Bye 

 


RSS 2.0