Galen hund, tjejkväll och Ullared!

Jösses, denna fullsmockade vecka är ännu inte klar. Inte hunnit tänka att det är fredag än. Helt sjukt!
Kollat på två hus denna veckan. Båda va väldigt fina. Riktiga vill ha hus båda två. Får se hur det går med det denna gången. Hade vart så skönt att flytta nu. Slippa alla trappor. Speciellt när barnet kommer. Kommer ju bara inte gå. Bära hund, barn och barnvagn ner varje gång man ska ut. Det är inte ens så långt kvar nu. Är i vecka 29 idag. Snart vecka 30! Känns som det var igår jag sa att jag va i vecka 20. Det går också nästan för fort.

Ena visningen va i morses, efter det hämtade jag Ninja som vart med Andreas på jobbet på morgonen. Passade på att åka till klubben eftersom den ligger påvägen hem. Har ont som sjutton i bäckenet idag. Trapporna är ingen rolig upplevese, inte haft så ont på länge nu. Nästan trott att behandlingen verkat tills igår när det började lite efter jag städat. Idag är det helt hopplöst. Men fick bita ihop en timma för Ninjas skull så hon skulle få sin dagliga träning. Blev lite lydnad, inte lika krävande för mig. Ninja va otroligt duktig, va väl tur det nu när jag inte kunde röra mig lika mycket. Allt satt perfekt! Till och med kommandon på avstånd. Blev såklart väldigt mycket lek då. Eller kasta bollen, då slipper ju jag springa. Efter träningen gick vi en liten sväng i skogen.
Jag har nog ALDRIG sett en sån galen hund innan. JÖSSES hon bara sprang och sprang. Energin tog aldrig slut!
Va sjutton hände med henne? Fick verkligen en flipp.
Igår va det första gången på läänge hon fick motion som en "vanlig hund" ungefär. Hon lyckades väl samla på sig lite extra energi då och va tvungen att ta ut den idag eller nått? 
Helt otroligt va aktivering en aussie behöver egentligen, men det va vi beredda på och det av ju en sån hund vi sökte. En hund där det inte bara räcker med vanliga promenader.  

Nu sitter vi här vid tvn och vilar upp oss för kvällen. Då ska vi iväg på tjejkväll =D, ska bli riktigt kul! Andreas ska också iväg till stan ikväll så Ninja får följa med mig. Är säker på att hon kommer trivas bra där med.

I morgon blir det ingen tråkig dag då heller för då ska vi ÄNTLIGEN till Ullared! =D Som tjej måste jag ju självkart vara överlycklig. Andreas har tagit killarnas parti med den biten så han är lagom nöjd på mig över att vi ska åka dit. Tror allt att de gillar att vara där också, sist va det ju han som försvann när han upptäckte fiskeavdelningen. 
Ninja ska få spendera dagen hos Andreas föräldrar, tror inte hon hade tyckt om en Ullaredsresa. Men hon lär gilla det vi kommer hem med. 

Nä dax att äta lite igen, va ju en hel timme sen sist nu =)


Bild från i somras

Bye

Kommentarer
Postat av: "hundfarmor"

Ha det så kul i Ullared! Jag ska pyssla om lilla voffsan heela dagen! Kram

2010-11-19 @ 17:06:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0