Då kör vi igen!

Äntligen är allt ganska ok igen! Blir bara bättre och bättre och vågat mig på att träna Ninja igen. Skruttisen va super taggad och hittade på egna saker att göra om jag va lite seg med att ge henne kommando. Gick ganska bra men får nog vänta lite till med linförigheten eftersom Ninja kollade snett på matte som inte kunde gå spikrakt än under fotgåendet.
Men nu har vi ett mål igen. Anmäld till en lydnadstävling i Alingsås den 1 juli. Hoppas jag är redo då. Känns väldigt tveksamt just nu eftersom jag insåg att det bara är 2 veckor kvar och jag inte kan träna ordentligt än men vi får helt enkelt se. Går det inte så går det inte. Nu ska vi bara träna och ha kul!

Börjat ha med oss Joel i bärselen så vi kan gå i lite roligare terräng med Ninja. Hur kul som helst för både hund och bebis är överlyckliga då.

Nästa vecka har Andreas semester och vi ska spendera hela veckan på Fykan med Jenny, Micke och Chili. Blir både 25års fest för Jenny och midsommarfirande där så det blir folk och fest torsdag, fredag och lördag. Ser vi fram emot. Även jag kan festa till det för första gången på 1 år och 2 mån nu när jag vart tvungen att lägga ner ammningen efter all sjukhusvistelse. Spännande ;)

Sett att Lerums Bhk startat sin sommarkurs igen. Ska verkligen försöka vara med några gånger. Anmäler sig innan varje tillfälle. Så himla smart kurs eftersom man ofta åker iväg på sommaren och slipper missa något tillfälle eftersom man bara är med när man vill. Får se vad de har för grupper i år.

Va la allt jag hade för denna gången.
Bye
Går väl inte så bra nu

Vart yr nu sedan jag kom hem från sjukhuset i Borås, blivit lite bättre men inte helt bra än. Skulle tävlat i Bollebygd för några veckor sedan och i Alingsås förra torsdagen men det gick ju inte det. Förra onsdagen blev jag sämre igen och fick ligga på sjukhus i 2 dygn igen.. Men NU hoppas jag på att jag snart är bra igen. Känner mig redan bättre men har en bit kvar. Sedan ska jag försöka att ta det lite lugnt eftersom kroppen är aningen slut.
Är ju bara sååå typiskt att det hände nu. Jag som tänkt att vi skulle köra på och fixa LP1 nu när det råkade gå så oväntat bra så vi redan fixat två 1a pris så vi kunde lägga ner det för ett tag och börja satsa lite mera på agility och annat kul nu under sommaren. Får se nu när jag blir tillräckligt bra för att komma igång och träna igen.

Ninja har också fått ett break nu, men är redo för att sätta igång igen säger hon till mig varje dag =) Får i alla fall leka mycket med husse och gå promenader. Har ett hinder och en tunnel i trädgården nu med så snart kan man träna lite agility där med.

Om 2 dagar är det precis 1 år sedan vi fick hem våran älskade lille Ninja. Tiden går bara så fort! Hänt mycket på detta året. Nu kan man inte tänka sig ett liv utan henne.

Ja, inte så mycket mera att säga nu eftersom det inte händer någonting för min del. Vi har underbara familjer som ställer upp otroligt mycket nu med Joel och allt. Speciellt farmor och mormor (till Joel)! Tack!!!!Bye


RSS 2.0