Ullared

Sitter i bilen på väg hem från Ullared. Är som man brukar när man åker här ifrån trött och nöjd. Hittade som vanligt på tok för mycket fast inget vi inte behövde denna gången. Joel fick sova en stund nu med efter en lång dag där. Men inte ett gnäll där inne, han är bara supernöjd hela tiden och kollar på allt. Sover en stund och så gick han och Andreas upp och åt ibland. Min lilla underbara! Undra hur länge till det håller i sig bara.
Ninja fick vara hos "farmor" idag. Tränade med henne innan vi åkte, tänkte jag inte skulle orka det sen när vi kommer hem. Smart för det hade jag INTE orkat nu.

Nu är jag anmäld till Lk2 i Alingsås den 11 dec så får allt ta tag i lydnaden och träna seriöst nu då. Tycker det är en del som inte sitter helt än.. Men kul ska det bli!!

Orkar inte skriva mer ;)

Bye


Så va kylan här..

men när kommer snön då?? Bara kallt, mörkt och trist nu ju. Så lite snö på det hade gjort saken bättre.

I måndags blev det inte mycket hundtränande alls för min del. Hade ont i ryggen när jag vakna. Säkert legat fel hela natten. Sedan blev det inte bättre av att gå i kylan till öppna förskolan. Så Ninja fick allt ta sig en lugn dag.

I tisdags va vi bara ute och kastade boll lite, hade fortfarande lite ont så vågade inte ge mig in på någon träning.

Igår åkte vi och tränade med Frida och Tyra, blev lite träning men sedan mest lek och bus för våra tokar.

Nu är Andreas ute och leker sök med Ninja, jag och Joel busar för fullt vi med. Han leker försten får ner allt på golvet vinner. Sådär rolig lek för min del...

Bestämt mig nu. Nu anmäler jag mig till lydnadstävlingen i Alingsås den 11 dec. Debut i Lk 2 då alltså :) vissa moment är fortfarande svajiga men längtar så efter att tävla nu så vi kör på ändå!


Bye


Trötthet

Bra helg tycker jag allt. Rolig utgång i fredags. Förfest hos Kim, sedan åkte jag och Eva in till Chez en timma innan de anda fast ändå en timma sent ;) träffade de få från klassen som var där. Sedan när de andra kom drog vi vidare till Exet. Blev riktigt mycket dansande! Har träningsvärk!! Så tränad va jag, träningsvärk av i och för sig 4 timmars dansande med min fruktansvärt vältränade kropp :) för att inte tala om min och evas "lilla" jogging tur till bussen som inte ens gick! Lite natta mat och sen kom världens bästa älskling och hämtade oss.

Sov ryckigt natten till i fredags och 5 timmar natten till i lördags så jag va aningen trött i lördags. Jobbigt trött! Men det sjukaste av allt va att jag inte va det minsta bakis!! Blev såklart mycket mer dricka än tänkt också, men märkte inte av det dagen efter. Fattar inte det alltså..

Efter att ha vilat på förmiddagen blev det Ninja träning efter jag vaknat till liv.
Pigg och glad va hon som vanligt så bra gick det.

Sedan va det äntligen dax och hämta våran älskade plutt. Han hade haft det jätte bra och verkade jätte glad över att se oss. Kröp fram och skratt/grät nästan på nått sätt. Så himla söt. Man kan lätt säga att utekvällarna inte är värt ett dugg längre nu när man har Joel. Mycket hellre hemma med han än att gå ut. Den tiden är klar! Men självklart är det kul att komma ut och bara träffa kompisarna någon gång med!

Om 2 veckor är det dax att vara ifrån Joel igen :( då är det dax för julbord med Andreas jobb.

Idag är det ju fars dag! Vi va i Alingsås och grattade pappa och åt middag. Trevligt och gott. Snart sovdax, ska bli såå skönt att sova!!

2 kort kommer här, det ena från i fredags på Elin och Eva, det andra från i lördags på Andreas och Ninja när vi hade mysdag!

Bye


Minst 18 månader sen sist

Ikväll blir det utgång. Alla gamla hippologiare + några extra. Kul att gå ut och träffa alla mindre kul att lämna mina älsklingar hemma. Joel ska vara hos farmor och farfar, Andreas och Ninja hittar nog på något med. Spännande att se hur detta ska gå. Kommer inte ihåg när jag va ute sist. Va ute i Smögen en gång när jag va gravid men de va ju inte direkt så på riktigt. 18 månader sedan är det minst i vilket fall.
Blir nog kul!

Igår åkte jag och Frida till klubben en sväng på kvällen och tränade med Tyra och Ninja. Gick bra för oss båda. Så kul att träna då. Frida har rallyskyltar så vi passade på att träna lite rally med. Va ju inte direkt igår om man säger så. Men kul va de! Helt glömt av de, men det är ju jätte rolig variation på träningen. Så de får vi fortsätta med! Lyckas aldrig komma ihåg att ta kort någon gång när vi tränar men en vacker dag så kommer det :)

Dax och lägga min lilla älskling lite, sedan ska jag kolla om jag möjligtvis har fått behålla något hårstrå på huvudet eller om han lyckas dra av alla. Känns så...

Bye


Kommer inte på någon rubrik

Händelserik helg kan man väl säga. Efter fixande hemma fredag förmiddag så åkte vi till allum allihopa när Andreas kom hem vid 12.
Överlycklig Joel som bara satt och kollade på allt fint i butikerna. Helt sjukt att han tycker det är så kul att gå på stan. Får väl se hur länge till det håller i sig. När vi kom hem va han trött men fruktansvärt nöjd så han satt så glatt och lekte med sin krille krabba vid matbordet när vi åt fast än klockan va halv 8.
Ninja fick ha en lugn fredag. Inte gjorde det så mycet för det tog hon igen i lördags.
Då begav vi oss ut i skogen med våra kompisar från mammagruppen och deras Tyra. Joel och Isak fick beundra skogen från våra ryggar, Ninja och Tyra levde livet i all lera och sprang omkring som dårar.
Halvvägs satte vi oss och fikade och hundarna fick en chans att vila lite.


Ninja och Tyra

I söndags var det dax för babysim igen. Sedan åkte jag och Joel och kollade på gymkhana SM.
Har nog vart där och kollat varje år nu sedan jag slutade tror jag. Oftas samlas alla "gamla" ryttare där under SMet så därför är det kul att åka och kolla då. Självklart för att hejja på Alingsås med såklart.
Joel stortrivdes, mycket att se på där med.
Ninja hade en heldag med husse ute så alla va nöjda och glada =)

Börjat träna mer och mer trix igen med Ninja. Idag blev det trix och fjärren. Får ta och komma på något nytt trix att lära henne nu. Vore påtiden. 

Bye

RSS 2.0