Lyckat

Nyårsafton blev en rolig kväll, även för Ninja. Va hos vänner i Mölndal på fest, blev riktigt lyckat och trevligt. Ninja fick också vara med hela kvällen och var riktigt glad för det. Va många där som kunde klappa och leka med henne. Fick även riva sönder en kartong som har blivit favvo sysselsättningen nu den senaste tiden. Så hon va en glad hund hela kvällen. Även vid 12 slaget. Det hon inte gillade va när alla skulle ut och lämna henne. Jag och Andreas spenderade 12 slaget inne denna gången för hennes skull för att se att hon inte blev rädd. Men hon låg bara och tuggade för fullt på sitt grisöra. Känns jättebra att hon inte reagerade på smällandet. Va lite orolig för att vara i Göteborg det första nyåret, kanske inte den platsen de smäller minst på i Sverige. Men det gick så himla bra trots att det smällde ordentligt så nu behöver vi inte oroa oss för det mera. Så skönt!

Andreas har fått ta över en del med Ninjas träning nu. Fick ordentligt ont i bäckenet igen efter att jag sprang efter Ninja i hela Floda, så det har gått lite fram och tillbaka med de. Nu de senaste dagarna har de bara gjort ont till och med på natten så det har blivit svårare att träna henne eftersom det gör ont att gå. Tur att vi är 2 nu då =) OCH tur att det inte är så långt kvar nu tills bebisen kommer. V. 35 nu =)

V.36 på fredag och då ska jag springa omkring inne på My Dog, hur det nu ska gå =)

Nästa vecka blir ännu en "mycket att göra" vecka. Bland annat en visning till på lägenheten och mycket med Ninja. En kompis till Anki kommer och trimmar lite på Ninja. Sen ska hon badas och fixas med. Sen kommer lille skrotan va ännu finare ;)ByeKommentarer
Postat av: Tytti

Jag ska åka till My Dog på fredag för att stå och hejja på er. Det kommer gå galant!Kram//Tytti och Tarrak

2011-01-02 @ 21:34:32
URL: http://www.tarrak.se
Postat av: Patricia

Ja vad kul! Då ses vi där =)Kram

2011-01-06 @ 18:05:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0