Hänt massor!!!

Inte hunnit skriva här på ett tag. Haft fullt upp med packa saker, fixa lägenheten och ta hand om Ninja mm.
Igår skrev vi kontrakt på ett hus!!!!!!!!!!!!! ÄNTLIGEN! Känns jätte bra, hittade ett precis där vi ville bo mellan Floda och Alingsås, enplansvilla med stor tomt. Nu kommer Ninja få 3414 kvm tomt att springa på =) Kommer underlätta så, här hade vi inte kunnat bo med barn och hund + alla trappor. Får flytta in 25 feb, kanska inte världens bästa datum med tanke på att bebisen är beräknad till den 10 feb. Fullt upp. Tur vi har familjerna nära =)
Ska man flytta får man ofta sälja med där av packa saker och fixa lägenheten. Hoppas verkligen att den blir såld i tid. I veckan har de här och tagit kort här mm så vi har fått ta bort 2 skåp som va helt fulla med grejer. Tog bra med tid det. Men känns bra att ha börjat packa ner lite redan. Sedan har det fått bli en ordentlig städning.
Känns som vi kommer ha fullt upp nu tills mitten på mars. Efter det kommer det nog med vara fullt upp med, men då bara med hund och bebis.

I veckan har Ninja fått sig många långa promenader, mycket lek och bus och träning. Innan allt med huset igår va jag och tränade med henne på klubben. Eftersom kyrkan i Gråbo inte ligger allt för långt bort så hörde vi när kyrkklockorna började ringa något Ninja inte tyckte va kul. Svansen sänktes snabbt och hon stog bara där och stirrade, brydde sig inte alls om att jag gjorde ALLT för att hon inte skulle koncentrera sig på de. Sprang omkring med leksaken, tjoade, lockade med godis. Aldrig vart med om att inget har fungerat innan. Måste tyckt att det va bra läskigt. Konstigt bara, hon har aldrig reagerat på konstiga ljud innan. Hon har aldrig reagerat minsta lilla på skott eller andra "läskiga" saker. Men kyrkoklockor. De e tydligen farliga saker de. Så nu ska vi ut och besöka kyrkor den närmsta tiden.

Efter träningen igår så åkte vi och kollade på huset en gång till innan vi skulle skriva på. Hon som ägde de va där då med och hade en cocker spaniel som Ninja sprang omkring och lekte med medans vi kollade runt. Direkt efter vi skrivit på åkte vi hem, duschade och gjorde oss i ordning sedan va det bara att sätta fart mot Göteborg. Vi hämtade upp Chili och lämnade henne och Ninja på Blå Stjärnan hos Jenny eftersom vi skulle iväg på julbord med Andreas jobb. Denna gången va Ninja lite försiktigare där, lite konstigt men när man sedan tänkte efter ordentligt så sövdes hon ju ner och fick laga tassen efter hon trampat i glas sist. Sen dess har hon inte vart med Jenny där, förhoppningsvis släppte de igår. Bästisen Chili va ju med också =)

Julbordet va riktigt kul. Åt som vanligt på tok för mycket. Men gott va de. Andreas jobbarkompisar är ju även bra på att underhålla så jag hade det inte de minsta tråkigt även fast det nog bara va jag som va nykter där inne. Annat mot vad alla andra va, den ena märkte inte ens när hans ölglas fylldes på med vodka, när glaset sedan innehöll öl, vodka, whiskey så blev det några grimaser men det va tydligen fortfarande inget fel på drickat.
Många tokiga grejer blev det. Alla företag som va där såg ut att ha det riktigt kul så det blev nog en lyckad kväll för alla.
Idag har det nog vart en mindre aktiv dag för många som va där.
Själv är jag inte det minsta bakis idag =) Jag och Ninja har vart iväg och skjutsat och tränat. Tränade inne idag på Andreas jobb medans han tvättade bilarna. Jätte bra ställe att träna lite på eftersom det finns så stora ytor. Sen har vi såklart busat mycket i snön med. Nu ligger hon här trött och go på mattan brevid mig.



Skortan efter hon "lagats"

Bye








Kommentarer
Postat av: "hundfarmor"

Grattis till huset mina barn!!! Det här blir säkert toppen för er alla! Och som ni vet....vi finns nära tillhands!!Kram

2010-12-11 @ 23:13:24
Postat av: Anki,Siri,Vilda

Jättegrattis till huset. Rätt sida om Floda också. Det här med Ninja ang kyrklockor tycketr jag du ska nonchalera. Gör ingen "affär" av det. Dom är i värsta spökåldern just nu så det kommer säkert att gå över. Ha det gott. Kram Anki

2010-12-12 @ 14:24:35
URL: http://www.arelidsaussie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0