Garagebygge

Nu är det igång, garagebygget. I tisdags blev plattan helt klar så nu är det en väntan i ca 7 veckor tills själva garaget kommer. De senaste 2 veckorna har det varit en byggarbetsplats här, och det lär fortsätta se ut som en tills garaget är klart och vi kan börja fixa i trädgården. Tur vi har baksidan kvar och träna på =)Framsidan av tomten innan bygget, här börjar staketet flyttas


Staketet uppflyttat så Ninja kan springa omkring på tomten under bygget


Cellplast, grus och grävare på plats


Grävandet har börjat


Gruset på plats


Cellplast och armering på plats


Betongen påväg, intressant tyckte Joel


Plattan färdig, nu är det bara en väntan...

Under tiden det fixats platta har jag passat på att träna med Ninja, Joel gillar att sitta och titta på när jag gör det. Han är en tuff kommentator och han kommenterar för fullt när vi tränar både agility och lydnad.
Ibland får jag muta honom med snacks så kanske han till och med klappar händerna åt oss ;)En dag åkte vi till Nolhagaparken med och kollade på djuren. Roligt tyckte Joel, självklart var hästen det bästa =) Mammas pojk ;)Vi har börjat fixa med veden till nästa vinter, Ninja gillar att "hjälpa till"


Hon smyger och hämtar planka efter planka och lägger de där de inte ska vara, men sött är det =)

Denna helgen har det fixats i trädgården. Joel har vart sjuk sen i torsdags kväll med hög feber så det har pysslats mycket med honom med.

Nu får det räcka.
Bye

Ninja 2 år!

GRATTIS!!
Idag blir dom 2 år alla "små" rosorna. Känns som vi alltid haft Ninja. Mycket har hänt på dessa 2 år.
Vi har provat på det mesta som:

*Spårat
*Lite sök (när hon var valp)
*Utställning
*Gått en kurs i rallylydnad
*Lydnad
*Agility
*Viltspår

Det var tanken när vi bestämde oss för att skaffa hund. Att prova på mycket eftersom det är våran första hund men till största delen skulle vi träna Agility. Vi ligger lite efter med Agility delen men det håller vi på att ta igen =) Istället har vi ställt ut vilket jag aldrig trodde jag skulle göra =)

Vi har tävlat lite och lyckats med:

Utställning

*BIR valp på västkustvalpen 2010
*1:a pris i JUNKL My Dog 2011
*Very Good i UKL My Dog 2012

Lydnad

*LP1
*LP2

Även gjort:

*MH med godkänt resultat 1:a på skott
*Röntgats med HD grad A ED 0
*Tävlingstränat i Rally när hon va runt 7 mån och
 kom 2:a

Tror det var allt.
Till sommaren hoppas vi på att fått startat i Agiligy sedan får vi se om vi får till en start i Lk 3 innan hon fyller 3 då vi precis börjat träna lite smått till den. Inget vi har bråttom med.

Hoppas alla rosorna får en rolig dag med massa lek!  Ninjas dag började sådär med en vaccination som hon iof inte märkte något av men vi ska allt skämma bort henne nu =)Bye


RSS 2.0