Ninja träning

Just nu ligger Ninja i hårdträning till beach 2012 ;)

Bara torsdag och det har lagts riktigt mycket tid på skrotan denna veckan :)
Långa promenader, jogging turer, skogen och agility har det blivit. Inte har hon spenderat många timmar inne sedan i måndags.
Kan behövas då hon inte direkt konditionstränats under vintern.
I tisdags tränades det agility med Jenny och Chili. Insåg att jag är lite för långsam :)
Idag blev det en tur i skogen i Partille med Frida, Isak och Tyra. Tokarna passade på att ta årets första dopp med :)
Bilder från idag..
Bye


LP1 LP2 Arelidsaussie Nevada

Ingen supertävling kanske men vi fixade det. Ännu en titel :)

Började med en katastrof när vi gick in i lilla hallen va hon stressad som bara den, blev ännu värre när ena hunden gnydde i ett under hela platsen! Ninja satte sig när jag gick därifrån men stannade kvar och la sig snabbt igen. Duktig va hon som låg kvar. Fast det är iof klart hon skulle det.
Hon tyckte vi skulle ut därifrån snabbt sedan.
Hade gett upp helt efter det och tänkte köra resten som träning, något som gav resultat för efter fria följet blev hon betydligt lugnare och gick som en klocka! Duktiga skrotisen :)

Har man lärt sig av det? Träna i alla miljöer innan man ger sig ut på tävling!

Poängen:
Platsen - 5p
Fritt följ - 8,5p
Läggande - 9p
Inkallande - 9p
Sändande med ställande - 8p
Apportering - 8,5p
Hoppet - 10p
Fjärren - 9p
Helhet - 8,5p
SUMMA: 160p
1:à pris och en 4 placering
Domare: Willy Gustavsson

Tredje 1:à priset och ett LP 2

Bye


Träning i full gång

All slags träning är i full gång. Jag har sprungit nu i två veckor. Börjar redan märka liiiiite skillnad då de inte är så jobbigt så jag tror jag dör längre :) Ninja har fått ordentlig träning varje dag nu med lydnad agility springa med mig och springa med cykeln skogen mm. Känns bra att ha kommit igång ordentligt med de nu också.

Allt blir så mycket lättare och roligare när det är så fint väder tror jag :)

Annars har de vart fullt upp som vanligt det sista igår bestämde jag mig för att strunta i allt här hemma och bra vara ute. Hur skönt som helst! Gick omkring i linne för det va så varmt. Joel gjorde alla möjliga sysslor ;) "hjälpte till och rensa landet", det mest obligatoriska för en 1 åring smaka på sand och jord, " mecka med cykeln" "ställa i ordning Ninjas koner" ja allt möjligt. Bilder kommer nedan.

Kl 1 idag är det tävlingsdax för oss i Göteborg. Får se hur det går denna gången för när jag tränade igår hade hon ingen aning om fjärren längre.. Men så va det ju med rutan sist med så jag hoppas på att det går ändå.

Bye


Vår?

Vårkänslor i vilket fall!
Go helg, Ninja har mest vart ute hela tiden.
I lördags blev det sko shopping till Joel, bara så kul att köpa skor till honom. Sedan blev det kalas hos kompisen Isak som snart fyller 1 år. Ninja och Andreas tränade på förmiddagen och på kalaset hittade Ninja en dvärgtax att leka med. I 2 1/2 timma sprang de omkring och lekte som tokar! Att de orkade! Kul att se Ninja leka med en sådan liten hund med, annars är ju hennes kompisar lika stora som henne eller större.

På söndagen åkte vi och Tyras familj till klubben och spårade lite och tränade lydnad. Måste åka iväg mer och träna kände jag då för hon va lite mer ofokuserad där än hemma såklart.
Men vilken go dag det var.

Igår hände något stort! Jag har börjat jogga!!! 2 år sedan sist så de va ingen lätt runda. Pressade mig själv lite för mycket för att ha en kondis som ligger på 0 så ska lugna mig lite tror jag. 4,5 km blev det i alla fall.
Det här blir nog bra för både mig och Ninja :) Riktigt motiverad nu i vilket fall vilket jag inte vart med träning sedan jag slutade med hästarna så det känns bra :)

Dax att plocka fram fikat snart kommer en massa "bebisar" och ska leka med Joel!
Bye


Nya Joel

De andra bilderna blev konstiga så här kommer en annan :)


Back on track

Kan väl börja med att matförgiftningen för 2 v sen visade sig vara magsjuka. Sådär kul! Men hela familjen hade återhämtat sig redan i början av veckan men resten blev lugn för att vara på den säkra sidan. Huset blev renare än va de någonsin vart innan med all desinfektion osv. Man blir ju aningen överdriven efter magsjuka för de är ju inte direkt det roligaste man kan ha.

Annars har det väl hänt allt möjligt det sista. Vart på horse show och sett duktiga Eva peva rida gymkhana. Vart på stan med min älskling ( den stora ). Baby och barnmässan med mamma igår. Var kul men mässan var väl lite av en besvikelse. Hittade nästan inget av de jag letat efter.
Men Joel fick bli klippt för första gången. Håret va lite långt, eller väldigt långt ser man nu när han väl är klippt. Själva klippningen gick väl aningen hysteriskt till från Joels sida. Inte varje dag klippmaskinen försöker mörda en.. Men frisören verkade van vid det och jätte duktig för han slängde med huvudet hela tiden men hon gjorde det jätte snabbt och det blev förvånansvärt fint. Trodde de skulle vara FULLT av jack. Lägger upp en före och efter bild längst ner men bilderna blev inte så bra.

Efter magsjuka och allt åkte Joel på en DUMDER förkylning förra veckan. Tror aldrig Joel vart så "jobbig" på nätterna innan som förra veckan. 5 nätter i rad fick jag knappt någon sömn. Kan väl säga att man va aningen död i fredags. Så natten fredag till lördag fick han sova hos snälla farmor och farfar så jag fick ta igen mig lite.
Nu sover han äntligen hela nätterna igen 20- 8 så äntligen är man människa igen.

Ninja träningen kom igång bra efter magsjukan. Nu i helgen har det blivit mycket agility. Även lite lydnad sista tiden som har gått ok. Anmälda till en tävling i Ale den 24 mars tror ja de va.
LP då eller inte får vi se, ska bli så himla kul och tävla igen bara, blev så taggad sist så de ska bli jätte kul!

Nä dax att göra något med den här dagen!
Bye


RSS 2.0