Back on track

Kan väl börja med att matförgiftningen för 2 v sen visade sig vara magsjuka. Sådär kul! Men hela familjen hade återhämtat sig redan i början av veckan men resten blev lugn för att vara på den säkra sidan. Huset blev renare än va de någonsin vart innan med all desinfektion osv. Man blir ju aningen överdriven efter magsjuka för de är ju inte direkt det roligaste man kan ha.

Annars har det väl hänt allt möjligt det sista. Vart på horse show och sett duktiga Eva peva rida gymkhana. Vart på stan med min älskling ( den stora ). Baby och barnmässan med mamma igår. Var kul men mässan var väl lite av en besvikelse. Hittade nästan inget av de jag letat efter.
Men Joel fick bli klippt för första gången. Håret va lite långt, eller väldigt långt ser man nu när han väl är klippt. Själva klippningen gick väl aningen hysteriskt till från Joels sida. Inte varje dag klippmaskinen försöker mörda en.. Men frisören verkade van vid det och jätte duktig för han slängde med huvudet hela tiden men hon gjorde det jätte snabbt och det blev förvånansvärt fint. Trodde de skulle vara FULLT av jack. Lägger upp en före och efter bild längst ner men bilderna blev inte så bra.

Efter magsjuka och allt åkte Joel på en DUMDER förkylning förra veckan. Tror aldrig Joel vart så "jobbig" på nätterna innan som förra veckan. 5 nätter i rad fick jag knappt någon sömn. Kan väl säga att man va aningen död i fredags. Så natten fredag till lördag fick han sova hos snälla farmor och farfar så jag fick ta igen mig lite.
Nu sover han äntligen hela nätterna igen 20- 8 så äntligen är man människa igen.

Ninja träningen kom igång bra efter magsjukan. Nu i helgen har det blivit mycket agility. Även lite lydnad sista tiden som har gått ok. Anmälda till en tävling i Ale den 24 mars tror ja de va.
LP då eller inte får vi se, ska bli så himla kul och tävla igen bara, blev så taggad sist så de ska bli jätte kul!

Nä dax att göra något med den här dagen!
Bye


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0