Garagebygge

Nu är det igång, garagebygget. I tisdags blev plattan helt klar så nu är det en väntan i ca 7 veckor tills själva garaget kommer. De senaste 2 veckorna har det varit en byggarbetsplats här, och det lär fortsätta se ut som en tills garaget är klart och vi kan börja fixa i trädgården. Tur vi har baksidan kvar och träna på =)Framsidan av tomten innan bygget, här börjar staketet flyttas


Staketet uppflyttat så Ninja kan springa omkring på tomten under bygget


Cellplast, grus och grävare på plats


Grävandet har börjat


Gruset på plats


Cellplast och armering på plats


Betongen påväg, intressant tyckte Joel


Plattan färdig, nu är det bara en väntan...

Under tiden det fixats platta har jag passat på att träna med Ninja, Joel gillar att sitta och titta på när jag gör det. Han är en tuff kommentator och han kommenterar för fullt när vi tränar både agility och lydnad.
Ibland får jag muta honom med snacks så kanske han till och med klappar händerna åt oss ;)En dag åkte vi till Nolhagaparken med och kollade på djuren. Roligt tyckte Joel, självklart var hästen det bästa =) Mammas pojk ;)Vi har börjat fixa med veden till nästa vinter, Ninja gillar att "hjälpa till"


Hon smyger och hämtar planka efter planka och lägger de där de inte ska vara, men sött är det =)

Denna helgen har det fixats i trädgården. Joel har vart sjuk sen i torsdags kväll med hög feber så det har pysslats mycket med honom med.

Nu får det räcka.
Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0