22/12 2010

Redan onsdag, och dagarna bara går som vanligt. Fick hem Ninjas nummerlapp till My Dog precis. 37 st Aussisar med, annat mot vi 6 som var med på Västkustvalpen =) Blir verkligen en rolig grej. Hoppas det blir en bra grej för Ninja med, om inte annat en nyttig grej. Inte långt kvar nu. Sen blir det nog inga mer utställningar på ett bra tag. Snart får hon ju börja tävla i annat (äntligen!) =) ska bli kul, får se vad vi hittar på. Först testar vi nog på lydnad. Det dröjer fortfarande ett tag innan hon får starta i agility.

Fortfarande mycket ensamhetsträning, och det går så himla bra! Hon är så duktig! Alltid lugn när vi kommer tillbaka. Men lämnar henne fortfarande inte fööör långa stunder. Vill att hon ska känna sig trygg med de ett tag nu först innan vi ökar tiden ännu mera. Men nu känns det inte som något problem längre att lämna henne. Lämnade henne senast i förmiddags när jag skulle iväg och det var inga problem alls. Känns så bra för detta var det enda vi känt vart jobbigt.

Helt sjukt va kallt det är hela tiden. Undra hur länge det kommer vara såhär? Gäller att klä på sig ordentligt när man ska ut med skrotan. Bra att det ligger ordentligt med snö, det gör det lite roligare att gå ut.
Igår va vi på klubben, tränade inte utan gick mest omkring där i skogarna och lekte på planen. Efter det fick hon vara med Andreas på jobbet resten av dagen. Lite miljöombyte och så behövde det fixas lite här hemma. Det är lättast att göra utan henne.
Idag har vi vart vid Nääs och gått en sväng, Ninja hoppade omkring som en dåre i snön som vanligt, och rejsade så gott det gick på ängarna. Tokhund! Ibland fattar man inte var all energi kommer från. Nu ska jag inte röra mig mera idag. Har ont igen så det är bäst att ta det lite lugnt tror jag så det inte blir värre igen.Klubben igår, -15 ute kan väl inte säga att det va varmt.Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0