Ännu en vecka

Tiden bara går och går och man ser på henne att hon har växt bra mycket nu sista tiden. Det kliar nog en del i tänderna med för hon biter mycket i pinnar och ben. Kan inte dröja allt för lång tid tills hon tappar några tänder nu.
I söndags följde vi med Jenny på tävling i Ulricehamn. Chili visade Ninja hur man ska lyckas i agilityn. Om det nu skulle bli något intressant i framtiden så vet Ninja nu hur man plockar hem ett cert =)Ninja med sin coach Chili framför banan.

På vägen hem tog vi en tur förbi Gällstad där vi fyllde på förråden med mat och kläder.

Veckan har flytit på som vanligt. Igår va det valpkurs igen. Denna gången fick Andreas gå eftersom jag inte kände mig helt 100. Denna gången va vi 3 valpar och en lite äldre hund. Det blev en tur i skogen med lite inkallningsövningar, koppelövningar och stanna träning. Gick jättebra även denna gången. Fick även prova på att spåra. Något Ninja inte riktigt fattade till en början. Sök tränandet som de avslutade med tycker hon är jätte kul så det gick riktigt fint det med. Innan hemgång fick hon leka en stund med lille Nero igen.

Idag har jag och Andreas vart i skogen och gått. Passade på att plocka lite blåbär. Tog inte lång tid innan Ninja kom på hur man plockade dom heller, men hon fattade inte alls hur vi kunde plocka dom en och en. Hon fick med sig halva busken på köpet. Tränade lite sök och spårade lite med. Spårandet gick mycket bättre, nu verkar hon fatta vad det går ut på.

Nästan varje dag blir det bus med bästisen Chili.


Springer omkring och leker hela tiden.


Heeelt crazy efter tunneln

Sötisen trött efter allt busande

Nu till helgen blir de Fykan igen. Hoppas att de blir några goa dagar där uppe. Nästa torsdag åker vi till Gotland med Jenny och Micke. Då är det dax för Chili att tävla igen.

Bye


Kommentarer
Postat av: Anki,Siri,Vilda

Ser ut som om hon börjar bli en riktig snygging. Kram Anki

2010-07-27 @ 11:48:47
URL: http://www.arelidsaussie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0