Sötnöt

Gjort lite allt möjligt i veckan. Badat vid lygnadred och Uspen. Sist vi bada va Chili med och det va nog första gången Ninja verkligen uppskattade att bada. Annars känns det som att hon mest gått i för att vi är i vattnet. Men då sprang hon runt i vattnet och busade och försökte få igång Chili. När Chili simmade ut gjorde Ninja det med.
I måndags fick Ninja träffa sin halvbror Lucas och hans sambo Spiken. Först tyckte hon de va lite läskiga men sedan lekte de riktigt mycket. Man tror aldrig att Ninja ens kommer växa så hon är i närheten av Lucas när man ser dom två brevid varandra.

I onsdags kväll gick jag på "valpkursen" igen. Märks att det är semestertider för denna gången va vi bara 2 st i valpgruppen. Riktigt skönt tycker jag. Då kan man få lite mera egen tid. Det var bara Ninja och hennes bästa kompis i gruppen dvärgpinschern Nero. Denna gången tränade vi lite sök. Vi gjorde godisruta, sök leksak, och så fick hon leta upp mig. Gick jättebra. Sedan tränade vi vidare på stanna och inkallning. Tränaren tycker att vi kan inkallning klockrent. Hon kommer varje gång. Tränarens man kom den sista kvarten och trodde inte riktigt på hennes skrytande så vi släppte ihop valparna och så skulle vi kalla in dem när det va som svårast, alltså när de ligger och brottas i en hög på varandra. Vi gick åt varsitt håll och kallade in dom, vipps så sprang dom små till varsin matte. Då kände man sig bra stolt över sin lilla valpis! Mannen trodde bara de va tur så vi fick göra om övningen och denna gången kom Ninja lika snabbt. Men lille Nero tyckte det verkade roligare att hänga med Ninja till mig denna gången.
De fick mycket tid till bus vilket jag tycker är jättebra. Då blir det mycket träning från bus till full koncentration vilket alla valpar inte har så lätt för ;)

Har blivit så dålig på att ta kort på henne. Har inga nya kort just nu. Nu ska vi iväg och passa Chili och Arro hela dagen så då ska allt kameran med.

Bye


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0