Valpkurs & Valpträff

Jag och Ninja vaknade för en litet tag sedan. Lille Ninja är riktigt morgontrött något som både jag och Andreas uppskattar. Vi sätter oftast klockan på 9 på morgonen men hade man velat gå upp senare hade Ninja inte brytt sig. Hon ligger ändå bara och knorrar när man vill att hon ska vakna. Under första promenaden går hon och sträcker sig flera gånger och sedan springer hon runt och viftar på svansen när hon börjat komma igång. Alltid lika kul att se på. Det är inte alls lika svårt att gå upp på morgonen längre när man har henne. Man blir alltid lika glad när man ser henne.
Nu har vi båda piggnat till lite. Ninja fick sin mat för en timma sedan med och nu ligger hon och tuggar på sitt älskade ben.

I veckan har vi gjort lite olika saker i onsdags kväll va jag och Ninja på sommarkurs på Lerums brukshundklubb. Vi va över 25 pers som skulle vara med men man delas upp i olika grupper berornde på nivå och vad man vill träna. Om jag inte minns fel så fanns det en agility grupp, en lydnads grupp, en grupp som spårade mm, och en grupp för valpar. Den va jag och Ninja med i. Vi gjorde lite olika saker som sitt, ligg, sitt kvar, inkallning, började även träna vänta/stanna och fot. Efter de släppte vi alla valparna så de fick springa omkring och busa. Det är så himla kul att se på. Kursen amäler man sig till för varje gång på hemsidan. Vilket är jättebra så här på sommaren när man ofta kanske har annat att göra. Ska nog vara med nästa onsdag med.

I torsdags åkte vi till Anki och hälsade på. Även Lotus och Penny hade kommit dit. Då fick de 4 syskonen busa. Ninja, Amadeus, Lotus och Penny. De sprang omkring i hela trädgården och lekte. Mamma Siri såg till att allt gick städat till. Det va så kul att se dom. Alla hade vuxit ordentligt. Vi trodde Ninja va stor men det va inget mot vad hanarna hade blivit. Jösses!
Efter besöket åkte vi till mamma och pappa i Alingsås där brorsan va och skulle passa Ninja medans vi skulle på bio jag och Andreas. Det gick jättebra men Ninja va nog ganska trött efter besöket hos Anki.

Igår åkte alla 3 till sand Uspen och solade å badade. På kvällen åkte vi hem till mamma och pappa i Alingsås och grillade. Min mormor från Holland är här och hälsar på oss nu med. Senare på kvällen fick Ninja ett ryck när hon spelade fotboll med brorsan och pappa. Hon bara sprang å sprang å sprang runt i hela trädgården. Toker! Helt galen! Ninja står alltid för underhållningen nuförtiden.

Nä nu är det allt dax för frukost. Så ska vi se vad vi ska göra av denna dagen.


Ninja och Arro.

Bye 


Kommentarer
Postat av: Anki,Siri,Vilda

Tusen tack för besöket. Kram Anki

2010-07-10 @ 11:31:16
URL: http://www.arelidsaussie.se
Postat av: Jenny, Chili och Arro

Ni kämpar på kanon med eran lilla galning =) Fortsätt som ni gör så kommer ni komma långt med henne!

2010-07-12 @ 22:52:11
URL: http://bambam.webblogg.se/
Postat av: Anki,Siri,Vilda

Kan ni inte anmäla henne till Västkustvalpen. Gå in på VAKK. Lotus och Amadeus är anmälda. Kram Anki

2010-07-14 @ 12:46:13
URL: http://www.arelidsaussie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0