Äntligen här!

Nu är hon äntligen här. Lille söte Ninja. De första två dagarna vaknade hon vid 4 på natten och ville ut, varje gång vi åkte bil spydde hon med. Men nu sover hon från 22-23 på kvällen och vaknar när vi går upp efter 7. Riktigt skönt. När vi åker bilen nu ligger hon och sover. Kan nog inte bli mycket bättre. Hon har redan hunnit vara med om en del. I lördags gick vi en sväng på Potatisfestivalen med Jenny, Micke, Chili och Arro. Det gick jätte bra. Hon bara gick och kollade på allt folk som gick förbi. Vi har även gått lite i skogen, det tyckte hon va kul. Hon har vart och "badat" i Uspen både med Andreas och Jenny och med mig igår. Vågar inte doppa hela sig själv än men hon går i med benen utan att man ropar ut henne. Badandet får komma när det kommer =)


Ninja våga sig ut i vattnet

I lördags gick vi och hälsade på syster Penny Lane som bor nära Andreas föräldrar. De fick leka en stund, båda två såg ut att ha riktigt roligt. Alltid kul att se när dom små valpisarna leker. Men det går ganska vilt till.

Dagarna består bland annat av sömn, prommenad, bus, och mat. Hon kan även sitt och ligg nu. Vi har börjat träna loss med. Nästa steg blir nog sitt kvar. Här kan ni se Ninja leka http://www.youtube.com/watch?v=9xtJDuSVHBQ

Ninja har även lekt en del med sin kompis och idol Chili.


Bild från Jenny

Inte mer att skriva nu för denna gången, eller mer att skriva om finns det garanterat men inte som jag kommer på just nu.

Bye


Kommentarer
Postat av: Anki,Siri,Vilda

Äntligen lite uppdatering. Vad duktig lilla tjejen är på att sova. Hoppas allt är bra med er och lilla Ninja. Agneta ringde och berättade att systrarna bus lekt. Toppen. Dom behöver absolut få leka med jämnåriga. Kände hon igen sin syster? Kramar från Arelid

2010-06-22 @ 20:12:23
URL: http://www.arelidsaussie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0