Fullt hus

.. eller lägenhet får jag väl säga.
Här finns det inga tomma skåp längre. Behöver mer plats! Allt är Ullareds fel =) Jösses va vi köpte mycket saker.... som vanligt. Sist blev det massa hund saker innan vi fick hem Ninja och denna gången blev det både lite nya Ninja saker och massa bebissaker. 
Ska aldrig mera åka dit en lördag innan jul igen. Jösses va folk det va! Började med en kö runt de andra affärerna och den lilla parken, nästan hela vägen ut till parkeringen. Trodde vi lätt skulle få stå där över en timma innan vi kom in men det tog bara 10-15 min så släppte de in HELA kön. Måste nästan vart helt tomt där inne innan. Sen va det väl inte det lättaste att ta sig fram där inne heller. Men vi överlevde hela dagen, kände sig iof inte så levande när man kom ut.
På vägen hem hämtade vi upp Ninja bus som vart hos Andreas föräldrar och säkert sabbat Arros lugna utan Chili dag =)
När vi ÄNTLIGEN va hemma sedan va det bara att bita ihop och bära upp alla saker. Eller en av oss bar upp och den andra lät Ninja rejsa av sig i snön en stund.
Packa upp delen tyckte lätt Ninja va roligast för det kom ut en och annan rolig leksak ur påsarna. Resten av kvällen sprang hon runt i lägenheten och va helt galen med de nya leksakerna. Man va ju tvungen att leka med alla på en gång, såg väldigt komplicerat ut. Knas vovve.
Vi va däremot väldigt trötta efter en lång lördag dag och sen fredag kväll så det blev soffläge med film.

Igår blev det mest en fixardag. Jag åkte en sväng till Alingsås med och gick runt Kvarnsjön med Ninja och pappa.

Idag har skrot och jag haft en busa i snön dag. En ordentlig promenad har det blivit med.

Nu är hon utan minsta tvekan i trotsåldern med. Vissa dagar är hon bara så sjuuukt trotsig och testar en med allt och andra dagar är hon helt ok på. Hoppas det inte varar allt för länge bara. Så nu blir det mest bara träning de dagarna jag märker att hon är sammarbetsvillig så vi får ut någonting av träningen. Annars ger det ingenting.


Envis 

Bye


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0