Kennelträff med viltspår

Igår va vi på kennelträff jag, Andreas och Ninja hos Anki. Va riktigt roligt. Lärde oss mycket om viltspår med. Varje hund fick gå två spår. Va verkligen inte som att spåra på det vanliga sättet vi lärt oss utan här gick vi med en klöv som man släpade i backen och hängde i slutet och en flaska blod som vi droppade ut i spåret. Mysigt ;) Ninja fattade ganska snabbt att hon skulle följa blod och klöv doften istället för våra spår. Så allt gick bra för att va första gången. Sedan är det alltid kul och nyttigt att göra något nytt. Mellan allt blev det fika och prat. Hundarna passade på att busa endel med. Efter allt spårande och många timmar i skogen va vi alla hungriga så då gick vi tillbaka till Anki där det serverades korv med bröd.
Som avslutning fick Ninja busa med Lotus och Älva för att göra slut på de sista krafterna. Även Vilda och Loke va med en stund på slutet.

När vi kom hem va det ingen red merle vi hade längre utan en green merele som Anki kom på. Ninja va helt grön av buset i gräset.
Blev en ordentlig dusch för henne och sedan sov hon resten av kvällen.

Va en jätterolig dag, hoppas snart det blir en träff igen med något annat kul att hitta på =)

Bye

Kommentarer
Postat av: Anki,Siri,Vilda

Tack för att ni kom i går. Jättekul att räffas. Hoppas vi ses snart igen. Skönt att ha varit med och skapat en ny färg. Gillar green merle. Kram Anki

2010-10-18 @ 20:10:36
URL: http://www.arelidsaussie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0