Så himla duktig!

Ibland blir det bara föör kul att träna lille skrotan. Hon ger alltid järnet när man tränar och blir överlycklig för allt.

Ninja fick åka med Andreas till jobbet nu på morgonen eftersom jag skulle in till Göteborg och gå på kraniosakral terapi ( är med i någon studie för att se om det fungerar på gravida ). På vägen hem va det fortfarande ganska bra väder så jag åkte och hämtade Ninja och åkte vidare till brukshundklubben och tränade lite. Blev lite lydnad, stanna och läggandet under gång sitter hur bra som helst nu. Sedan tog jag fram några agility tunnlar för lite omväxling. Va så länge sedan nu hon gick genom dom. Men det är bara att springa och peka så fattar hon va hon ska göra. Längtar tills hon blir lite äldre nu så vi kan börja träna alla momenten i båda grenarna. Men det dröjer ett tag till.
Efter lite lydnads och agility övningar gick vi en sväng i skogen där. Det va nästan så att solen kom fram ett tag, men det vände ganska fort.
Nu sitter vi här inne och myser när det spöregnar ute. Känns så bra att ha hunnit träna henne ordentligt innan.
Ingenting gick fel idag! Då blir det bara så kul att träna för det händer ju inte direkt varje dag. Bara tråkigt att ofta behöva träna själv nu när man vill träna medans det är ljust på dagen. Blir inte så mycket utmaning när hunden är själv på banan. Alltid kul att ha folk nära med som kan ge tips och idèer om nya saker att träna på. Får väl i vilket fall försöka hitta någon passande kurs till våren när kurserna startar igen. För nu är det uppehåll ett tag i vinter.  Får se vad vi hittar på så länge. Ska nog lyckas underhålla oss =) 


Ninja den 29 maj 2010, världens sötaste!


Ninja den 11 oktober 2010, fortfarande världens sötaste! ;)

Nu får jag väl passa på att vårda lille skrotisen med. Klokloppning, borstning och tandborstning. Låter väl kul?

Bye

Kommentarer
Postat av: Anki,Siri,Vilda

Välkommen att träna med mig och några kompisar i Alingsås på tisdagar. Vi brukar börja ca 9.30 och håller kanske på till framåt 13. Med avbrott för fika förstås. Ibland spårar vi och kör lite upplet. Och ibland är det lydnad. Ibland både och. Vi varierar som sagt. Men du är jättevälkommen. Bara att höra av sig. Kram Anki och hundarna

2010-10-28 @ 18:56:13
URL: http://www.arelidsaussie.se
Postat av: Eva

Jag harju väntat på att du ska ringa så vi skulle ut å spåra juh! :(

2010-10-28 @ 21:42:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0