Sommar!!!

Äntligen fint väder! Igår va det 20 grader i skuggan här, i solen va det verkligen kortbyxor och linne som gällde. I helgen åkte vi till fykan (Andreas fam sommarställe) tillsammans med Jenny, Micke och Chili. Mickes syster och hennes kille kom i lördags också. Bra väder där med hela helgen så det var riktigt skönt. Inte så blåsgt som det brukar vara där heller. Trodde jag skulle få sitta inne mycket med Joel men han var väldigt snäll och sov mycket så han kunde ligga ute i vagnen. Blev väl trött av alla nya intryck. Ninja va tokig hela tiden så hon har sprungit riktigt mycket hela helgen. Blev ju lite lek med Chili med såklart. Lyckades träna lite lydnad med. Men det va inte det lättaste för när man gav Ninja ett kommando så gjorde Chili samma sak. Så det blev att man tränade 2 hundar på samma gång. Undra om man kan införa någon typ av parhunds lydnand? =) I söndags kväll när vi kom hem va Ninja helt sjukt trött.

Natten mellan onsdag och torsdag förra veckan började Ninja löpa för första gången. Trodde det skulle ta ett år till eftersom det gjort det för halvsyskonen. Men det tyckte inte hon. Chili löper nu med så det kan ju vara så att det påverkat henne med. Hon ska ju alltid göra precis som henne.

Har anmält mig till tre nya lydnadstävlingar i maj. Kände sist att vi behöver mer tävlingsvana så kanske Ninja koncentrerar sig mer, så de e bara att köra på. Ingen ide att träna massa hemma och så sitter det inte på tävling bara för att det är en helt annan situation. Så vi kör på att träna på tävling =). 1an är ju nästan till för det känner jag. Så nästa tävling blir den 6 maj, en kvällstävling. Målet med den tävlingen får bli att hon ska koncentrera sig lite mera på mig på linförigheten. Vi får se hur det går, tränade en liten stund på klubben igår och då gick det bra.

Det får vara allt för denna gången =)

Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0