Matkoma

Undra om det bara är i Ninjas värld de ordet absolut inte existerar? Hon fick sin frukost vid 9 och hon har hållt på och tokat sig, rullat omkring och kastat leksaker till sig själv i nästa en timma efter det. Samma visa varje gång. Hon blir alltid helt tokig efter maten. Ganska sött ändå. Det första hon gör innan hon sätter igång och brötar här hemma är alltid att gå fram och sätta sig framför den av oss som gav henne maten och slicka sig runt munnen några gånger, ungefär som hon säger tack för maten. Efter det sätter hon igång, då börjar leksakerna flyga omkring. Både efter frukost och kvällsmat.

Spenderat väldigt mycket tid på lille vovven nu. Får passa på ordentligt när jag kan och särskilt när jag har möjlighet att vara ute med henne på dagarna i ljuset.
Lägger minst en kvart om dagen på att borsta henne just nu tror jag. Jösses va hår det kan finnas på ett djur. Det tar ju aldrig slut! Kan tömma borsten hela tiden. Det va lättare när hon va liten då fällde hon ingenting. Men liten kändes det bara som hon va i en månad när man tänker tillbaka. Läskigt hur fort tiden går.
Annars har vi gått våra långpromenader, ska se om jag vågar mig in i någon skog idag eller om det är för isigt.
Tränat lite trix och sök inne med. Sök tycker hon är fruktansvärt kul, sladdar alltid iväg när man ger henne kommandot. Börjat träna lite nya trix med, sedan hittar hon ju på sina egna med. Tex. vifta ner saker med svansen trixet (stå nära ett bord och bli jätteglad så man viftar ner något på golvet, för så fort det ligger på govlet är det tydligen hennes), hoppa upp i famnen trixet (något hon och andreas gör, hon tycker det är lättare att hälsa när hon är i samma höjd som alla andra) och så har vi då lodrätt kryp ( ett trix hon och Anki har, då blir man så glad så man bara måste upp i ansiktet och hälsa så man börjar försöka krypa upp från fötterna till ansiktet). Kan dra upp många mer man det skulle ta hela dagen.
Bilder från igår

Bye


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0