Midsommar & sommarkurs

Gjort en del sista tiden kan man väl säga. Förra måndagen åkte upp till fykan med fullpackad bil. Skulle spendera hela midsommarveckan där uppe och även fira Jenny på hennes 25års dag. De första tre dagarna blev lugna med mys och en liten tur in till smögen. På onsdagen fick vi besök av ett filmteam eftersom den danske regissören Bille August ska spela in en film där om någa veckor. De skulle kolla runt och ta lite kort i trädgården men plötsligt knackar de på dörren och vill in och kolla och ta bilder med. Där satt vi, nyvakna luffiga med oborstat hår när ett helt filmteam passerade mitt i frukosten. En upplevelse kan man väl säga ;)
Torsdagen den 23 va det Jennys födelsedag. Började morgonen med att fixa frukost på sängen till Jenny. Blev även lite sång av min, Andreas, Joels och Ninjas ljuva stämmor ;) Sedan på eftermiddagen började folket droppa in. På kvällen blev de räkfrossa och lite festande i sjöboden.
Midsommar blev trevlig den med. Även den kvällen dukades långbord upp med midsommarmat i sjöboden och sedan mer festande och även dans =)
På lördag dök Klara, Simon och Älva upp. Efter en stunds letande hittade de tillslut och systrarna fick träffas och leka lite. Mycket trevligt. Sedan på lördagen dök Andreas föräldrar upp så på kvällen kunde vi andra åka in till Smögen och äta pizza i vimmelet. Efter en pizza och några öl drog vi spontant vidare till Kungshamn och fortsatte kvällen.
På söndagen va alla trötta och nöjda så det blev mest slappande i solen innan vi åkte hem på kvällen.
Riktigt trevlig vecka alltså!

Ninja har då inte tyckt att livet vart tråkigt en gång den veckan tror jag. Sen i torsdags va det 7 hundar i huset eftersom det bara va hundmänniskor där. Alltså alltid någon som orkade leka med busan =) Rena rama drömmen för hundarna att springa omkring där lösa och leka och bada när de vill.

Nu i veckan har vi försökt hinna träna lite eftersom vi ska tävla ikväll i Alingsås igen efter lite uppehåll.
I onsdags va jag med på sommarkursen på Lerums bhk där vi även träffade syster Penny som också va med. Men hon va med i rallylydnadsgruppen och jag och 2 till va med i tävlingslydnandsgruppen där vi va 3 pers på 3 tränare, Britt Clemons och Mette Klavenes och en till (dålig på namn). Alltså fick alla vi en privatlektion =) Fick så himla mycket bra tips. Började träna på tvåans moment eftersom hon tyckte att man inte ska träna för mycket på ettans moment eftersom hundarna lätt tröttnar då. Anmält mig till nästa vecka med.
Efter vi tränat fick Ninja och Penny leka en stund med. På hemvägen stannade vi och badade med eftersom det va så varmt ute. Den kvällen va både Ninja och matte nöjda och trötta.

Nu vakna Joel så nu får de räcka med skrivande för denna gången. Bilder från midsommar mm kommer innom kort.

Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0