Bästa vänner

Som Nalle puh och Tiger..


(bild från Google)

Det har Joel och Ninja blivit.
Så fort Joel är på golvet leker de..
Dragkampen kan ni ju gissa vem som vinner än så länge =)Så fort Andreas kommer hem från jobbet går Ninja direkt till Joel och hälsar med en puss, när Joel sitter och äter står Ninja (oväntat) brevid, när Joel ligger och sover i vagnen ute ligger Ninja alltid och håller koll på han.På kvällen när Joel sover i sovrummet ligger Ninja utanför dörren.

Så fort Joel ser Ninja får han ett stort leende på läpparna och börjar skratta. Tror i och försig att det beror mycket på att han tycker Ninja ser rolig ut.

Känns så himla kul att de kommer så bra överens! Hund och barn ger nog varann mycket.
Lär inte bli sämre med tiden, när han kan gå sedan kommer han kunna leka ännu mera med henne. För att inte tala om när han lär smygmata henne vid bordet.

Händer att Joel får tag i hennes päls ibland och hänger i den men hon står bara där och viftar på svansen, hon vet att hon får så otroligt med beröm. Så otroligt duktig!

Underbara gosar!

Klart man undrade hur det skulle gå att både skaffa barn och hund så tätt, men det har gått så himla bra. Inget dumt beslut alls. Sedan är det fullt upp =) men det är ju bara kul! Skönt att ha Ninja då med så man får lite ensamtid.

I början verkade hon bara tycka att han var ett onödigt bihang men nu tycker hon verkligen om honom.

Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0