Vardag igen

Då har man jobbat idag igen för första gången på en evighet känns det som (en vecka ;) ). Kändes kul att vara tillbaka i vardagen igen. Så trött på att vara hemma i sjukstugan. 
Joel mår äntligen bra igen, Andreas är frisk. Bara jag som har bihåleinflammation igen nu fast på andra sidan. Sjukt segt känner mig febrig på kvällarna men det går. Får helt enkelt leva på alvedon och kortisonspray ett tag till och hoppas på att de ger sig snart. Jobbigt bara att det ska göra så himla ont.
 
Isak med familj har nyss vart här på middag. Märks att ungarnabörjar komma upp i ålder för ibland spårarleken ur ganska rejält =) Undra hur detta ska gå om några år när de är ännu större.... =)
 
Haft ganska dåligt samvete för Ninja det sista. Blir små korta träningar men kanske inte så otroligt givande. Orken finns ju bara inte där när man inte är helt frisk.Ska bli ändring på detta nu när vi börjar friskna till. 
Försöker åka och träna agility emellanåt vilket hon blir helt tokig av. Men inte har vi kommit så långt som jag önskar vi hade gjort med den träningen än. Slalom börjar sitta kanon nu med en massa störning men kontaktfälten går mest skit än. Önskar man hade något balanshinder hemma och träna på.
Den 16 mars ska vi åka och tävla i Laxå. Det är 2 starter i agilityklass och 1 start i hopp. Hade vart kul att få ihop någon pinne där. Så tråkigt att det är den enda agilitytävlingen på länge.
 
 
Lydnadstävlingar finns det verkligen heller inte gott om i närheten. Kollade om det fanns någon snart då vi missade den för någon helg sedan men nästa var först i mitten av april! Sjukt tråkigt. Jag som hade velat ha klart LP3 innan april.
Jaja inte mycket att göra åt.
 
Bye
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny å Blomman

Va kul att det händer lite på bloggen igen! Trodde den hade dött änna :-p Typ som min, men nu drar vi igång igen!

Kul att ni ska starta i Laxå! Håller tummar å tassar till tusen... hoppas ni tränat en del nu innan och känner er någorlunda säkra.

Krya på er!!

Svar: Ja eller hur, inte varje dag man kommer på eller har tid å skriva men lite oftare får de allt bli! Laxå gick ju fint. Å för dig går de ju absolut inte sämre =)
Patricia

2013-03-06 @ 08:56:36
URL: http://bambam.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0